Vergelijk nu de tarieven voor lang parkeren bij Schiphol

Meerdere dagen bij parkeren bij Schiphol kan behoorlijk kostbaar zijn. Maar met een beetje voorbereiding kan veel bespaard worden, er zijn namelijk veel aanbieders van parkeerplaatsen rondom Schiphol. Er wordt meestal gewerkt met shuttle busjes naar het vliegveld, en in sommige gevallen kan de auto zelfs afgegeven worden bij de vertrekhal (valet parking).

Om de beste parkeerplek te vinden hebben we een nieuwe module toegevoegd aan de Parkeren bij Schiphol tariefkaart waarmee alle tarieven voor verschillende parkeerduur vergeleken kunnen worden.

En heeft u de ideale aanbieder gevonden, dan is het mogelijk om direct door te klikken naar een reserveringsformulier. Let op dat dit een paar dagen van tevoren gedaan moet worden voor de scherpste tarieven.

Bekijk dus snel de nieuwe Parkeren bij Schiphol tariefvergelijker, want wat extra zakgeld op vakantie is altijd mooi meegenomen!

Posted in Blog/ Nieuws | Leave a comment

Nieuwe website live

Afgelopen weekend is de nieuwe website gelanceerd. We hebben intensief onderzoek gedaan naar mogelijkheden voor het verbeteren van de gebruikers interface. Vanaf heden is het eenvoudiger om door alle parkeermogelijkheden te browsen waardoor de gebruikers nog beter kunnen bepalen waar het beste te parkeren. We doen momenteel testjes om te onderzoeken of er ook reserveringen voor parkeerplaatsen via de website kunnen worden gemaakt. We horen erg graag wat jullie er van vinden.

Posted in Blog/ Nieuws | Leave a comment

Q-Park gaat ook data aanleveren

Prettig Parkeren zet weer een volgende stap naar nog betere parkeerinformatie. Naast informatie over locaties, tijden en tarieven gaat er nu ook informatie worden gegeven over het aantal beschikbare plaatsen. Q-Park gaat daarvoor haar informatie via Prettig Parkeren beschikbaar stellen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Posted in Blog/ Nieuws | Leave a comment

Parkeertips op uw website ?

We zijn erg trots op onze parkeergegevens, en willen dit graag delen. We hebben daarom de mogelijkheid gecreëerd om onze kaarten met alle parkeertarieven en -tips in te voegen op een website. Handig voor op de contactpagina, bijvoorbeeld als vervanging van een bestaande locatie-kaart.

Gebruik de HTML Code Generator om de benodigde code te genereren, en plak deze in op de gewenste plek van uw eigen website. Of vraag de beheerder van de website het te doen, het kost een goede webbeheerder maximaal 5 minuten !

Posted in Blog/ Nieuws | Leave a comment

Yellowbrick integreert parkeeradvies in app

Yellowbrick is de eerste belparkeerprovider die klanten gaat helpen de beste parkeerplaats te vinden. Dus naast de mogelijkheid om te betalen met de app krijgen klanten ook parkeerinformatie. De eerste volle dag heeft al veel leuke reacties opgeleverd. Klanten geven aan nu al geld bespaard te hebben.

Meer informatie: http://www.yellowbrick.nl/nieuwe-yellowbrick-parkeer-app/

Posted in Blog/ Nieuws | Leave a comment

Another milestone: Prettig Parkeren landelijk dekkend

Beste allemaal, allereerst de beste wensen. Tijd voor een update: In 2011 heeft alles in het teken gestaan van het verzamelen van parkeerinformatie. Met trots delen we u mee dat Prettig Parkeren per 1 januari 2012 landelijk dekkend is – we hebben samen met jullie meer dan 135 gemeenten in kaart gebracht. Vanaf heden concentreren we ons op het actueel houden van de data. Ziet u iets dat niet meer klopt? Geef dit dan direct door op data@prettigparkeren.nl. Uw bericht wordt direct behandeld. Dank alvast!

Nieuwe producten en diensten volgen spoedig :)

Posted in Blog/ Nieuws | Leave a comment

SMS Parking wordt niet meer ondersteund

Helaas wordt vanaf heden SMS Parking niet meer ondersteund in de iPhone app. Het werd te ingewikkeld om hier nog mee door te gaan, en inmiddels heeft SMS Parking ook een eigen app.

Zie de site van SMS Parking voor meer info.

Posted in Blog/ Nieuws, iPhone app | Leave a comment

Pilot met ANWB geslaagd

De ANWB heeft bij wijze van proef het systeem van Prettig Parkeren getoetst op de:

  • Kwaliteit van de informatie
  • Betrouwbaarheid van het advies
  • Technische betrouwbaarheid van de dienst
  • Bevindingen van gebruikers

De uitkomst is zeer positief waardoor de ANWB vorige week heeft besloten Prettig Parkeren definitief te integreren in de routeplanner. Een mijlpaal.

Posted in Blog/ Nieuws | Leave a comment

Lancering website

Na vele maanden hard werken presenteren we met trots: PrettigParkeren.nl – voor de beste plek in de binnenstad! Onze nieuwe site geeft je een gepersonaliseerd parkeeradvies voor je bestemming in 1 van de 40 grootste Nederlandse steden.

We hebben de afgelopen maanden vele gemeenten benaderd en parkeer- en tariefgegevens bijgewerkt. En daar gaan we ook de komende tijd in sneltrein tempo mee door.

Veel plezier met de nieuwe site. Je vragen en opmerkingen zijn van harte welkom, we staan te springen om hem nòg beter te maken! :)

Het Prettig Parkeren team

Posted in Blog/ Nieuws | Comments Off